Cindy

Al 20 jaar uw meest ervaren beautycenter in Hoeselt

Problemen met uw huid, niet helemaal tevreden over uw huid of op zoek naar een professionele verzorging van uw huid? Bij Beauty Center beschikken we over een veelzijdig aanbod van behandelingen en merken die uw huid in optimale conditie brengen en mooi en gezond houden!

Bij Beauty Center staat U als mens & klant op de eerste plaats !
Zowel voor als na de behandelingen kunt U telefonisch, per e-mail, sms, messenger, watssapp,… bij ons terecht met al uw vragen of indien u iets wenst te bestellen.In onze behandelruimte zijn uw privacy en rust maximaal gewaarborgd. Bovendien houden we altijd rekening met uw specifieke wensen en omstandigheden.

Wij zijn niet enkel een schoonheidssalon maar bieden u een totaal pakket aan naar ieders wens en verlangen. We nemen regelmatig deel aan bijscholingen of gaan naar beurzen om u op de hoogte te houden van de laatste nieuwigheden & trends die we op de voet volgen !

Vertrouw ons je huid toe en laat je onderdompelen in een oase van rust, ontspanning en een uitstekende verzorging door mijn persoonlijke en professionele aanpak.

 

0

Tevreden klanten

Uw tevredenheid is onze grootste uitdaging

0

Behandelingen

Een persoonlijke behandeling voor elke klant

7

Bereikbaar

Altijd flexibel en afspraak wanneer u maar wenst.

0

Jaar ervaring

Alle technieken onder de knie aan de hoogste kwaliteit

Slimline


De ideale manier om je dieet te bevorderen, te verstevigen, collageen aanmaken, (spier) pijnen te verminderen, ontgiften en nog zoveel meer,….
Geniet van een zalige warmte, aangename muziek en laat ons zorgen voor de ultieme ontspanning na een drukke dag of gewoon eventjes die belangrijke ME-Time !!

 

TrioXT

 

Als u de tekenen van veroudering wil tegengaan dan is deze behandeling beslist iets voor U.
Je huid wordt strakker, gladder, frisser en pakt de oorzaken van het probleem aan en niet enkel de huid !!
Collageen wordt verwarmd en gestimuleerd waardoor het samentrekt ( krimpt ) en je van 1 behandeling al een zichtbaar resultaat hebt !!
Tijd om terug die strakke jurkjes of jeans te dragen !!

 

Uw verdeler van Clephar en Body&Bess  Producten

 

Clephar Skin Care biedt voor elke huid en ieder huidprobleem een passende oplossing. De Skin Care behandelingen en thuisproducten bieden snelle en veilige huidverbetering voor ieder huidtype en zijn bovendien hypoallergeen. Hierdoor zijn ze geschikt voor zelfs de meest gevoelige huidtypes!

Bij Body&Bess gebruiken en verdelen wij enkel producten die natuurlijke verzorging brengen op basis van een hoge concentratie aan natuurlijke, actieve bestanddelen met als doel de huidweerstand te versterken en op te bouwen, de celgroei te stimuleren en de huid te beschermen en herstellen.