Meer dan alleen uiterlijke schoonheid !

Het belang van het afslanken en verstevigen van het lichaam reikt verder dan alleen uiterlijke schoonheid. Een gezond en fit lichaam is essentieel voor zowel fysieke als mentale welzijn. Afslanken helpt niet alleen bij het bereiken en behouden van een gezond gewicht, maar vermindert ook het risico op tal van gezondheidsproblemen zoals hartziekten, diabetes en gewrichtsproblemen. Versteviging van spieren verbetert de lichaamshouding, verhoogt de stofwisseling en draagt bij aan een algehele betere fysieke functionaliteit.

In dit streven naar een gezonder en fitter leven kan Beautycenter Hoeselt een ideale partner zijn. Wij zijn niet alleen gericht zijn op cosmetische verbeteringen, maar ook op het bevorderen van gezondheid en welzijn. We bieden op maat gemaakte programma’s en professionele begeleiding om u  te helpen bij het bereiken van hun gezondheids- en fitnessdoelen.

Het afslanken en verstevigen van het lichaam gaat hand in hand met het streven naar een betere levenskwaliteit en zelfvertrouwen. Door samen te werken met ons, krijgt u niet alleen toegang tot professionele begeleiding en expertise, maar ook tot een omgeving die u aanmoedigt om uw gezondheidsdoelen te bereiken en te behouden op een manier die bij uw levensstijl past. 

01

TRIO XT

Met de Trio XT verwarmen we collageen in de oppervlakkige en diepe lagen van de huid.  Dit maakt dit toestel de ideale toepassing voor huidverstrakking en cellulitis behandeling en vermindering. De Trio XT  is het ideale apparaat voor body remodeling en collageen aanmaak. De behandeling pakt de oorzaak van het probleem aan en niet alleen de symptomen.

02

PRESSOTHERAPIE

Pressotherapie is een computergestuurde luchtdrukmassage van benen, buik en armen.Pressotherapie is een therapeutische methode die de veneuze en lymfatische circulatie activeert, wat leidt tot stimulatie van de bloeduitwisseling en lymfatische reflux. Pressotherapie zorgt vanaf de eerste sessie voor een gevoel van welzijn op Uw bloedsomloop en op het fysieke niveau.

03

SLIMLINE 500

SlimLine is voor hem of haar die ene optimale stofwisseling nastreeft.  Dit stimuleert gewichtsverlies en verbrandt het teveel aan calorieën.  Daarnaast vermindert het spierpijnen en verjongt en verstrakt de huid.