Onze oplossing voor huidverstrakking, anti-Cellulitis en aanmaak van colageen.

Als u de tekenen van veroudering wil tegengaan dan is deze behandeling beslist iets voor U.
Je huid wordt strakker, gladder, frisser en pakt de oorzaken van het probleem aan en niet enkel de huid !!
Collageen wordt verwarmd en gestimuleerd waardoor het samentrekt ( krimpt ) en je van 1 behandeling al een zichtbaar resultaat hebt !!
Tijd om terug die strakke jurkjes of jeans te dragen !!

Hoe werkt het 

TRIO XT energie wordt tegelijkertijd afgeleverd in de oppervlakkige en diepe lagen van het huidoppervlak. Deze behandeling pakt de oorzaak van het probleem aan en niet enkel de symptomen! Collageen wordt verwarmd en gestimuleerd waardoor het samentrekt (krimpt) en zorgt voor een onmiddellijk effect. De warmte stimuleert tevens de aanmaak van nieuw collageen, waardoor de huid na een volledige reeks behandelingen zichtbaar verstrakt en er jonger uitziet.

Voor wie is Trio XT bestemd

Er is geen beperking qua leeftijd of huidtypeAls u de tekenen van veroudering wil tegengaan en een huid wenst, die er gladder, strakker en fris- ser uitziet en aanvoelt dan is deze behandeling beslist voor u…

Hoeveel behandelingen zal ik nodig hebben

Een typische reeks behandelingen bestaat uit 6 tot 8 sessies. Elke sessie duurt 30 tot 60 minuten (afhankelijk van de grootte van het opper- vlak). De behandelfrequentie ligt rond de 5 à 10 dagen. Om een meer uitgesproken en langdurig effect te krijgen bestaat de mogelijkheid tot on- derhoudsbehandelingen. (elke 4 weken)

Is de behandeling pijnlijk

Wanneer de TRIO XT waar nodig, de energie zeer sterk concentreert, is er veel minder vermogen nodig dan bij andere systemen en is de behandeling nagenoeg pijnloos. Tijdens de behandeling voel je een zachte warmte. Onmiddellijk na de sessie kan een lichte roodheid en warmtegevoel op de huid achterblijven. Deze verdwijnt doorgaans binnen het uur na de behandeling. De behandelingen worden algemeen als veilig, aangenaam en effectief ervaren

Wanneer mag ik resultaten verwachten

Men ziet onmiddellijk resultaten bij bijna alle patiënten al na de eerste behandeling. De gewenste verbetering wordt verkregen na een volledige behandelingreeks, met meetbare resultaten en textuurverbetering van de huid.

Werd de behandeling klinisch getest

TRIO XT behandelingen werden klinisch getest en hebben reeds bewezen de huid te verstrak ken, met als resultaat een jongere huid. leder een die behandeld wordt met TRIO XT mag een gladdere en strakkere huid verwachten, met resultaten die variëren van persoon tot persoon.

Moet ik mijn dadelijkse behandelingen onderbreken ?

TRIO XT behandelingen zijn zo zacht dat u onmiddellijk na de behandeling uw dagelijkse activiteiten kan voortzetten.Het is een eenvoudige en aangename procedure zonder vervelende neveneffecten.